referencer

Her kommer efterhånden et lille udpluk af referencer – de bliver uploadet undervejs…

Leia“Hej Betina,
Vi ville bare lige sende dig en tanke og et stort tak for din hjælp med Leia sidste år. Når vi kigger tilbage er der sket helt vildt meget med hendes selvtillid, ro, selvkontrol osv. osv. Og alt det var du jo med til at sætte i gang 😀
Leia er nu blevet en rigtig glad og dygtig hund, som vi er stolte af, og skulle du have lyst til at se hvad der er forandret, har jeg listet noget af det her:
hun kan nu fint være alene hjemme (som jo var det primære problem den gang)
hun går pænt stort set altid på vores gåture (bruger nu kun sele)
hun kan løbe frit
hun forstår tilkald
hun gider lege med andre hunde (som regel i hvert fald)
hun bliver fortsat trænet med (min. 2 gange om ugen, ofte mere!)
hun er ikke så meget alene hjemme
vi holder ved 3-4 gåture om dagen, hvoraf én er 45-60 min
hun spiser ikke længere ALT hun kommer i nærheden af på gaden (man kan nok ikke helt fjerne interessen for deciderede mad-ting, som ligger rundt omkring, men vi synes det er blevet væsentligt bedre!)
ET KÆMPE TAK TIL DIG BETINA! Vi var aldrig nået hertil uden din hjælp!
Hilsner fra
Christoffer og Lotte”

“Jeg lærte Betina Sabinsky at kende i 2009, hvor jeg kontaktede hende vedr. adfærdsbehandling, fordi Trofast (labrador/golden retriever/rottweiler) havde svært ved at håndtere andre hunde og mennesker i en grad, så det var vanskeligt at færdes med ham. Jeg har altid oplevet Betina som meget seriøs, engageret og nærværende i det, hun beskæftiger sig med. Betina anvender en holistisk tilgang og kommer hele vejen rundt om problemstillingen, og det har virket rigtig godt for Trofast og mig. Betina har altid været til rådighed, når jeg kontaktede hende med spørgsmål, og jeg har altid fået et kvalificeret svar. Hun har været god til at “tænke ud af boksen” og komme med forskellige løsningsforslag – både med inddragelse af dyrlæge og homøopatisk behandling – i forhold til det problem, jeg stod overfor. Jeg har også profiteret meget af at følge hundetræningskurser hos Betina.

Med Betinas hjælp og støtte blev Trofast en hund, der fik et meget bedre forhold til andre hunde og mennesker, og jeg fik brugbare redskaber til, hvordan jeg skulle håndtere det, når vi stod i situationen.” Karin Kølle og Trofast”“Betina talks with the dogs – without words! And she understands – what we do not understand. Her jumping-off point in training is positivism – both for the dog and the owner, and in a kind and constructive way Betina is able to make them work together in joy and fun. I had quick results with my brown labrador Chilli – and Betinas training made Chilli think. Chilli became a clever dog in her way of responding – not just a robot. Thank you very much Betina!” Pia Kamp Køhn go Chilli”

 

 

 

 

“Jeg har trænet med flere af mine hunde på hold hos Betina.
Betina besidder alle de egenskaber, som en træner bør.
Udover, at hun er fagligt dygtig, så er hun forstående og er god til at formidle både clickertræningsmetoden og hundens signaler” Kamila Knuth og Helmuth/Dixie”

 

 

 

 

 

Da jeg har en stor hund (Leonberger), der er bange for fremmede, cykler, trapper og for at gå på meget befærdede gader, var jeg så heldig at få anbefalet Betina. Det var rigtig rart at møde Betina, hun er helt nede på jorden, ægte, nærværende og har stor kærlighed til hundene. Vi fik mange gode redskaber, og med dem i hånden var vi klar til at træne. Vi har også nydt godt af at kunne få svar hvis vi løb ind i problemer undervejs. Vi er nået rigtig langt, og selvom vi stadig mangler noget, bliver hans adfærd bedre og bedre hele tiden. Stor tak til Betina for hjælpen 🙂 ” Vibeke Larsen og Zaro”

Se flere referencer på hjemmesiden her

del med dine venner...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS
  • LinkedIn

5 tanker om "referencer"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *