Lær din hund at gå op i kurven når det ringer på døren

Går din hund amok når det ringer på døren? Eller er den bare alt for glad, hoppende og overivrig? Så er her inspiration til dig!
Du kan nemlig godt “Lære din hund at gå op i kurven når det ringer/banker på døren”.

 

Alle grundfærdigheder kan du lære på DogWise kurser, vi starter nye hold i august både i Greve og Hvidovre – se dem her

del med dine venner...
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • RSS
 • LinkedIn

5 tanker om "Lær din hund at gå op i kurven når det ringer på døren"

 1. Pernille Telling

  Hej,
  jeg er ejer af en stor labrador: Charlie. Charlie er god som dagen er lang og er utrolig kærlig. Dog ikke når vi går tur. I begyndelsen var det kun særlige hunde, han reagerede overfor, men nu er det lige fra den mindste lille hunhund til den største hanhund. Han knurrer og gør, og vi kan dårlig holde ham. Han knurrer også af især mænd og trækker for at komme derhen, I de tilfælde folk indbyder til at hilse og ikek viser frygt, gør og knurrer han stadig, men logrer også og tør ikke gå helt derhen. Til de der udviser at de er bange, går han til den. Har aldrig turdet lade ham nå helt derhen, så jeg ved ikke, om han ville bide. Det er blevet værre med alderen. Han er 7 1/2 år gammel nu. Jeg fik ham kemisk kastreret i efteråret – for at se om det ville hjælpe på hans aggressive adfærd, men det har ikke haft nogen virkning overhovedet. Det er så ærgerligt, for det er snart mere en pligt der skal overståes, snarere end en fornøjelse at gå tur med ham. Vi har en stor åben mark med mange andre hunde, men jeg tør slet ikke slippe ham løs mere, og det er synd, for han vil have godt af at blive socialiseret og lege med de andre hunde. Det kunne vi godt tidligere.
  Charlie er vant til at bo i hus med stor have og han var “fars hund”. Men nu er vi blevet separerede og Charlie er flyttet med mig, da “far” ikke må have hund. Jeg har en ok have, så han trisser ud og ind som det passer ham og jeg går tre gange om dagen med ham. Men hos mig er der regler: ikke op i sofaen, ikke sove i sengen. Han er meget rolig indenfor. Hans adfærd blive ikke decideret ændret fra vi flyttede- han har næsten altid være arrig overfor andre hanhunde. Indenfor er han meget rolig, men når det ringer på døren gør han. Når folk så kommer ind, henter han en sko eller lign. som han vil vise frem til gæsten.
  Er der mulighed for at lære Charlie, IKKE at gø/knurre/vise tænder/ ryge i flæsket på andre hunde, når vi går tur? Da jeg nu er alene med hund og to børn, har jeg ikke de store midler, så jeg ville være rigtig glad, hvis der er et hold med flere på, så det ikke koster en formue.
  Glæder mig til at høre fra dig.
  Mange hilsener
  Pernille Telling
  31 51 18 10

 2. Kurt Preben Hansen

  Jeg ville da gerne ha hørt dit svar på Pernilles problem! Kan det mon lade sig gøre?

 3. Betina Sabinsky Forfatter

  Hej Pernille
  Beklager mit meget forsinkede svar til dig…
  Charlie er i bund og grund bange for andre hunde og nogle mænd, han må ha haft en dårlig oplevelse på et eller andet tidspunkt, som regel stammer det fra hvalpedommen.

  Du har behov for at få kendskab til BAT træning
  http://www.dogwise.dk/jeg-tilbyder/bat-traening/

  Desværre forsvinder det ikke med en kastrering da det er en tillært adfærd og ikke er en hormonel årsag.

  Du er velkommen at kontakte mig 🙂
  Alt godt
  Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *