Fokus – Kontakt – Samarbejde (FKS kursus)

  • Føler du frustration over ikke at kunne få kontakt med din hund til træning?
  • Føler du at din hund “med vilje” vælger dig fra når der er andre hunde til stede?
  • Kan din hund ikke sammen med andre hunde,  eller føler du dig pinlig når din hund gøer under hele timen?

Så har jeg et kursus der helt sikkert er noget for dig og din hund!

Der kan være mange årsager til at du ikke vil eller kan deltage i alm. holdtræning, derfor tilbyder jeg et unikt kursus. Det henvender sig til dig som har svært ved at få kontakt med din hund på en træningsplads eller i et miljø med andre hunde.

Det kan være forøget stress af forskellige årsager, angst/aggressivitet ovf. andre hunde eller andet der gør at du har opgivet at gå til alm. hundetræningskurser. Din hund fungerer måske også helt optimalt i hverdagen, bare ikke ved ydre forstyrrelse som øger din hunds stressniveau…

På dette kursus arbejder vi meget langsomt og tager hensyn til den enkelte hunds indlæringskapacitet i et forstyrrende miljø. Vi holder stor afstand til hinanden og vil gradvist øge kravene. Du vil få redskaber som vil være med til at ændre din hunds fokus og nedsætte stress på træningsbanen, få gradvist øget kontakt og kan begynde et fremtidigt samarbejde. Der er ikke noget vi SKAL haste igennem og alle arbejder på forskellige trin afhængig af hundens koncentration og evne til indlæring. Vi arbejder med flere træningsmetoder og sammen finder vi det som fungerer bedst for din hund, dog altid med positiv forstærkning!. Vi fokuserer primært på Premack´s træningsprincipper hvor vi belønner med det hunden ønsker i en given situationen mod det vi ønsker. Her lærer vi at se og forstå hundens ønske og bruge det med os og ikke imod os!

Dette kursus er ikke et socialiseringskursus hvor hundene skal lære at omgås hinanden, dog kan du bruge mange af disse redskaber til at øge din kontakt og samarbejde i mange vanskelige situationer som øger din hunds stressniveau.

Dette er virkelig et unikt kursus for dig som føler dig frustreret over at være på et alm. træningshold hvor der kun er irritation/vrede over din hunds manglende fokus og interesse for dig.

Vi vil arbejde med kontakt- & fokusøvelser, tillids- & samarbejdsøvelser, hverdagslydighed samt flere sjove øvelser m.m.

Kurset har en varighed på 1 time og af hensyn til kursets kvalitet optages maks. 5 kursister på dette hold.

Se mere på hjemmesiden
nye hold starter slut august 2012 – men du kan skrives op allerede nu (send en mail på dogwise(at)dogwise.dk)

del med dine venner...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS
  • LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *