Dogparkour i Danmark

Dogparkour poster 2Dogparkour workshop for første gang i Danmark!

Efter den massive tilmelding til vores workshops med Dogparkour sweden har vi opslået endnu et hold!! Nu har du chancen for at deltage i Danmarks første dogparkour workshop i Greve/Storkøbenhavn og få redskaber til hvordan du påbegynder din træning, avancerede udfordringer og hvordan du træner sikkert uden at din hund får skader. Sikkerheden er ekstrem vigtigt i dogparkour og derfor er instruktørerne uddannet friskvårdsinstruktör (sundhedsinstruktør) og udover det er Malin A. også hundepsykolog.

Dogparkour Sweden siger om dogparkour:
“Dogparkour er balancetræning for din hund! Ideen er at lade hunden komme rundt i vores miljø gennem at klatre, balancere, kravle under, igennem og hoppe over forskellige forhindringer. Du bruger blot det du har adgang til! Træningen kan niveautilpasses til kropsbygning, alder og sværighedsgrad. De positive effekter af denne type af øvelser er talrige! Da hundens kropskontrol forbedres øges også din hunds selvtillid. Din hund vil blive mere aktiv og kontaktsøgende under jeres gåture. For hunde med adfærdsproblemer har dogparkour en næsten mirakuløs effekt! I kombination med forebyggende træning vil hunden få noget positivt at fokusere på i stedet for at gøre udfald, trække i snoren, eller være bange og usikker. Det betyder ikke noget at du bor på landet eller i byen med din hund – du kan træne dogparkour overalt! “

Vi lægger ud med et foredrag i Greve borgerhus hvor du kan hente inspiration, stille spørgsmål samt få en almen introduktion til dogparkourens alle trin.
Torsdag d. 3 april 19.00 – 20.30 i Greve borgerhus
Begrænsede pladser, tilmelding nødvendig på Billetto (kun foredraget) 
Pris: 100,-

Selve workshoppen består af 2 dele, en teoretisk forelæsning hvor du grundigt bliver undervist i dogparkourens alle trin, forudgående øvelser samt sikkerhedens do´s and dont´s. Her får du alle de nødvendige redskaber til at udvikle og forvandle din hund til en rigtig parkourhund! Det er obligatorisk at deltage i forelæsningen for at kunne være med til selve den praktiske del.

Workshop 3:
Fredag d. 4 april 18.00 – 21.00 forelæsning/teori i Greve borgerhus
Søndag d. 6 april 10.00 – 12.00 praktisk workshop i København (adressen modtager du ved tilmelding)
Begrænsede pladser: max 10 deltagere med hund / 5 observatører (uden hund).

Læs mere
http://www.dogwise.dk/jeg-tilbyder/weekendseminarer/dogparkour/

del med dine venner...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS
  • LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *