Dine dyr i Ekstra Bladet

Hver lørdag vil du møde mig og Michelle Garnier (katterådgiver) i Ekstra Bladets trykte avis. Her får du spændende artikler omkring hundens og kattens adfærd, følelser og træning. Vi kører sammen Dyrebrevkassen, så har du et spørgsmål omkring din hunds- eller kats adfærd så tøv ikke med at skrive til os.

Ekstra Bladet starter ny dyrebrevkasse. I forbindelse med, at vi – Betina Sabinsky og Michelle Garnier – skal skrive om hunde og katte til Ekstra Bladets nye lørdagsmagasin, vil redaktionen bag gerne modtage gode spørgsmål om hunde eller kattes adfærd. Har du et spørgsmål om din hund eller kat, som du tror, at andre også kan få glæde af at kende svaret på, så send det til dyrebrevkassen@eb.dk.

Skærmbillede 2015-01-30 kl. 14.12.45

 

Fik jeg lige sagt at vi er MEGA stolte over denne nye tjans :)))

del med dine venner...
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • RSS
 • LinkedIn

4 tanker om "Dine dyr i Ekstra Bladet"

 1. Camilla

  Har en 2,5 år gammel hund jeg har fået da den var 4 måneder fra dyreværnet. Hun er en meget social og kontaktsøgende hund, men lider desværre også af modvillighed eller stress over at blive efterladt alene hjemme. Dyrlægen startede med at kalde det seperationsangst, men har fået trænet hende så meget nu, at angstdæmpende og naturmedicin mv ingen effekt har.
  Jeg har haft 3 hundetrænere på uden de har kunne hjælpe. Metoden med at ryste nøgler, åbne lukke døre, gå ind og ud mv. Virker ikke. Hun bliver mere stresset af dette.
  Mit spørgsmål er nu, hvordan træner man en hund som siden stor hvalp har været ødelagt i at kunne være alene hjemme efter enten en mislykket hvalpetid eller ophold på internat?

 2. Betina Sabinsky Forfatter

  Hej Camilla
  Separationsangst er et stort problem i Danmark desværre, for det er en adfærd som for mange hundeejere tager utrolig lang tid at træne. Det er super vigtigt når din hund er så bange som hun er at du i meget lang tid kan få den passet i dagtimerne og aften når du ikke er hjemme. Når den har så stor angst så må den ikke være alene hjemme indtil at man med træning kan se resultater.

  Det er ikke naturligt for hunde at være alene, hunde er ekstremt sociale og har tryghed ved at være samlet. Mange hunde klarer det fint på trods, men flere hunde kan ikke klare det, især internathunde har problemer da de er blevet efterladt af deres familier eller har været udsat for stor omsorgssvigt.

  Du er velkommen at ringe mig for en hundesnak på 60173717

  Alt det bedste
  Betina

 3. Nadia

  Hej med jer
  Jeg har 3 katte hvoraf de to er nogle vi har fået foræret, den sidste en tilløber
  de to som er godt vel 3 år æder os mere eller mindre ud af huset, vi har prøvet alt, royal canin, hills, olivers, select gold osv og der spiste de sår for godt og vel 1500kr pr måned, kun de to hvilket vi overhovedet ikke har råd til
  De har fået ormekur og er tjekket igennem, intet abnormt
  Hvad katten Gør vi
  De stjæler Oz alt hvad de ka komme til, brød, pasta, ris affald mm
  Mvh Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *