BAT 2.0 i Danmark

10703001_727395797314409_1143135449_o


Grisha Stewart BAT 2.0 i Danmark

Det har været en hektisk tid for mig, men FANTASTISK!
For første gang i Danmark har jeg arrangeret et BAT instruktørkursus i Danmark med Grisha Stewart og hendes fantastiske team med bl. a. Joey Iversen som skal overtage alle kurser og seminarer efter Grisha.

Grisha vil fra 2015 kun tage kurser og seminarer i USA og Alaska hvor hun bor.

24 glade og super dygtige instruktører fra hele Skandinavien var med som deltagere og fik lært BAT 2.0. BAT står for Behavioral Adjustment Training og henvender sig faktisk til alle hundeejere om mere viden omkring hundens forskellige zoner samt deres fine sprog som vi kommer til at overskride gang på gang. Dog bliver BAT primært brugt som rehabilitering for angste, frustrerede, aggressive og reaktive hunde. En metode jeg for alvorligt fik stiftet bekendtskab med på BAT instructors course i februar 2013 i Portugal med Grisha Stewart.

Jeg hjælper dagligt hunde med ovenstående problemer og resultaterne er mildest talt imponerende! 🙂 Denne metode åbner op for helt nye muligheder at hjælpe både hund og ejere, og med meget nemmere fremgangsmåde end ved eks. kontrabetingning alene. Metoden foregår udelukkende på hundens egne præmisser uden tvang eller negativ forstærkning (naturligvis). Sagt med andre ord, det er en konfliktfri og 100% positiv træningsmodel der er nem for dig som hundeejere at arbejde med sammen med din hund.

Er du intresseret i BAT træning? så kig forbi min hjemmeside eller find en CBATI (Certified BAT Instructor) i nærheden af dig på Grisha´s hjemmeside 🙂

 

del med dine venner...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS
  • LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *