øget velvære og livsglæde for din hund

Kiropraktik og massage har gjort at Saulire stadigvæk i en alder af 10 år er med til leg.

Jeg går til kiropraktor og hundemassør med mine hunde, det har jeg gjort i flere år da jeg kan se at det har haft den største betydning for mine hundes bevægelighed, livsglæde og velvære. Jeg startede med min hanhund Saulire for ca. 7 år siden, dengang startede jeg hos Marianna Bendixen, hun har gjort en kæmpe stor forskel på Saulires livskvalitet og jeg er kisteglad for at jeg fik kontakten til hende.

For 3 år siden da jeg havde været i nordsjælland på en reklameoptagelse for Pedigree Pal (Jingle-Bells), skulle Saulire springe op i bilen efter dagens arbejde og han gav et skrig fra sig som jeg aldrig havde hørt før. Jeg tjekkede ham lige igennem det bedste jeg nu kunne, men kunne selvfølgelig ikke gøre noget ved det. Jeg fik startet bilen og kørte ad motorvejen hjem, men der var noget helt galt! Hele hans adfærd var ændret og jeg kunne mærke hans smerte. Jeg kørte op igen af motorvejen, kørte ind til siden og fik Saulire ud af bilen. Han krøb hen langs græsset og ville ikke bevæge sig mere, jeg var desperat og fortvivlet og min mobiltelefon havde lige løbet tør for strøm!!! Typisk.

Jeg havde meget svært ved at løfte 34 kg. ind i bilen, så jeg satte mig ned og kiggede på ham og lovede at vi kørte til Marianna Bendixen mds. hvis han bare ville hjælpe mig med at gå tilbage op i bilen. Han kiggede på mig og vendte sig om og sprang op på passagersædet mds. Så jeg kørte hjem for at lade telefonen op så jeg kunne få fat i Marianna. Da vi kom hjem måtte min mand bære Saulire ud af bilen så han kunne ligge ned indtil vi var sikre på at vi kunne komme op til Marianne akut! Jeg fik fat i hende på første signal (hvilket ellers er meget unormalt) og heldigvis var hun på vej hjem fra nordsjælland så vi kunne mødes inden hun var nået til Svebølle v/Kalundborg. Som sagt så gjort, så kørte jeg af sted til vores mødested med en hund som bare lå ned og ikke kunne bevæge sig. Da Saulire så Marianna kunne han frembringe en meget glad logren med halen, og hun gik igang med sin behandling mds. Vi fik ham stille og roligt ud af bilen, han fik akupunktur nåle i mds. langs hele rygsøjlen som det første, og efter 30 min. begyndte Saulire at bevæge sig igen, blive glad og slikkede Marianna i hele hovedet. Hun gennemgik ham også kiropraktisk, fik justeret en smule og sagde at det var heldigt at hun fik fingrene i ham så hurtigt, da han var ved at få en akut diskusprolaps. Efterfølgende uge fik han homøopatisk behandling.

Saulire er kommet sig og har heldigvis ikke haft et lignende tilfælde efterfølgende, men han har en svag ryg og bagpart og han ville ikke være så rørlig eller glad idag hvis jeg ikke fik ham tjekket igennem af dygtige kiropraktorer. Hunde får skader hele tiden som deres ejere ikke er bevidste om, men som først mange gange viser sig når de har gået med smerten i længere tid.

Igår var jeg så hos Lone F. Jørgensen og fik tilset mine hunde igen og egentlig var det ikke meningen at min yngste Sallie skulle justeres, meeeen hellere be safe than sorry! Det viste sig at hendes nakke var MEGET låst og i den grad skæv som påvirkede hendes lyst til at dreje hovedet til især højre. Så kan jeg bedre forstå efterfølgende at hun lige pludselig de sidste par uger er begyndt at gå på den anden side af mig på gåturene, jeg kunne ikke forstå hvorfor hun valgte min højre side og var modvillig i at gå i plads – BINGO! Derfor!

Efter justering hos Lone igår, går Sallie nu pænt i pladssiden igen uden problemer og Saulire vil gerne igen løfte forpoterne når han skal tørres.

Vil du være med til at øge velværen og livsglæden for din hund, så arrangerer DogWise massagekursus med Lone i oktober. Gå ikke glip af dette spændende kursus hvor du vil lære massage til husbehov samt at bedre kunne se når din hund har behov for ekstra hjælp. Læs mere på “massagekursus for din hund”

del med dine venner...
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • RSS
 • LinkedIn

2 tanker om "øget velvære og livsglæde for din hund"

 1. Lene

  Åhh, vi er så kede af, at det varer mere end en måned til Tove Due kommer forbi, for vi trænger SÅ meget til justering af både Bella og Chris – kan vi gøre noget i mellemtiden?

  Vi tog en kæmpe spæne- badetur på stranden i går – noget glæde er det vel ved det kedelige vejr, vi har stranden for os selv 🙂 Det var en laaaang tur for Bella at komme tilbage til bilen, og i dag gemmer vi krudtet til klikkertræningen i aften, og nøjes med en lille snusetur.

  Mvh
  Lene – http://www.greve.rigtighundemad.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *